DESPRE NOI

Companie specializata in prelucrari mecanice, prin aschiere si alte operatiuni similare.

   SC MALIK TECH SRL este o intreprindere de productie care stie sa valorifice experienta unui deceniu de activitate in domeniul prelucrarilor prin aschiere si graviteaza in jurul clientilor deoarece tot ce intreprinde este focalizat pe ei.

Activitatea cheie pe care o desfasuram si modul in care ne indeplinim sarcinile zilnice se concentreaza in principal pe piese, accesorii si subansamble pentru autovehicule. Totodata executam activitati de rectificare, stantare, ambutisare, indoire, etc. pe baza de fluxuri tehnologice organizate in succesiune de operatii pe echipamentele de munca specific din dotare.
Malik Tech isi mentine o puternica pozitie pe piata datorita fiabilitatii produselor si serviciilor si a angajamentului nostru de a satisfice nevoile clientilor.

Totodata ne straduim in mod constant sa imbunatatim toate aspectele afacerii noastre investind in oameni, utilaje tehnologice de ultima ora, aparate de masurare si control si in acelasi timp sa nu pierdem din vedere valoarea centrala – PROMPTITUDINEA.

Garantam faptul ca produsele pe care le fabricam vor satisface cerintele si celor mai exigenti clienti.
Avem implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001 : 2008.